
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Malatyalıların yaşamını birinci derecede ilgilendiren bilgiler, Malatya’nın geleceğini birinci derece ilgilendiren projeler devlet sırrı gibi saklanıyor. Vatandaşa bilgi veremiyorlar, hizmeti nasıl verecekler?” dedi.
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, beraberinde Akçadağ Belediye Başkanı ve Adayı Ali Kazgan ve partililerle birlikte Akçadağ ilçesini Levent Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldiler.
Yeniden Refah Partisi Akçadağ Belediye Başkanı ve Adayı Ali Kazgan, Akçadağlılardan destek isteyerek, “Sadece kendim için oy istemiyorum. Hem belediye meclis üyeleri, hem de büyükşehir adayımız Bilal Yıldırım içinde oy istiyorum. Doğru yoldayız, çünkü doğru yerdeyiz. Şaibesiz ve lekesiz bir parti olan yeniden Refah Partisi’ni tercih ettik.” dedi.
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Akçadağlılardan büyük bir desteğin geleceğini beklediklerini söyleyerek, Yeniden Refah Partisi’nin Malatya’nın tüm ilçelerinde birinci parti çıkacağını kaydetti.
Bilal Yıldırım, “Milletvekilliği seçimine girdiğimiz zaman Malatya’da Yeniden Refah Partisi’ni yüzde 3 gösteriyorlardı. Ama sizlerin desteği ile yüzde 10 gibi bir oy aldık. Şimdi aynı anketler bizi büyükşehir belediyesinde yüzde 30 gösteriyorlar. Bu ne demektir; sandıktan gümbür gümbür Yeniden Refah Partisi geliyor. Yüzde 50'nin üzerinde oy alacağız.” İfadelerini kaydetti.
Malatya merkezde mahalle ziyaretlerinde de bulunan Bilal Yıldırım, “Malatya’nın en büyük sorunu deprem, ikinci sorunu ise kentin yönetilememesidir. Rezerv alanlardan bahsediliyor, ama haritalar açıklanmıyor. Orta hasarlı binalar var, ne zaman güçlendirme projelerine başlanılacağı bilinmiyor. Yerinde dönüşüm var, ama yerinde sayıyor. İnsanlar aylardır konteynerde kalıyor başlarını sokacakları bir ev yok. Esnaf iş yapacak, açabileceği bir işyeri yoktur. Malatyalıların yaşamını birinci derecede ilgilendiren bilgiler, Malatya’nın geleceğini birinci derece ilgilendiren projeler devlet sırrı gibi saklanıyor. Vatandaşa bilgi veremiyorlar, hizmeti nasıl verecekler?” ifadelerini kaydetti.
- 18:25 Başkan Sadıkoğlu, MATİM İş Merkezi’ni ziyaret etti
- 18:25 Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısından konuşan Başkan Er;
- 18:25 Minibüsçü Esnafı Belirsizlikten Muzdarip
- 18:25 Başkan Koşar ; Kadın,Toplumun Birleştirici ve Koruyucu Unsurudur
- 18:25 Battalgazi Belediyesi’nden Güneş Enerjisine Büyük Yatırım
- 18:25 Çukurdere Mahallesinde 150 Çocukla İftar yapıldı
- 18:25 İstiklal Marşı, Bağımsızlık Ruhumuzun Tercümanıdır
- 18:25 Millet Partisi MP Malatya İl Başkanlığı'ndan Yeşilyurt ve Kale İlçe Başkanlığı Seçimi
- 18:25 Malatya'da Ramazan İftarı: Birlik ve Dayanışma Adımı
- 18:25 Doğa ve Hayvan Dostu Avcı: Yunus Mengüç
- 13:23 Vali Seddar Yavuz’un 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Mesajı
- 13:18 Ritim Bozukluklarında "Üç Boyutlu Haritalama" Yöntemi İle Kesin Tedavi Mümkün
- 13:13 Hem Vatandaşın Derdini Dinledi Hem De Çocukların Neşesine Ortak Oldu
- 13:11 Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci Doğanşehir’de Vatandaşlarla Buluştu
- 13:08 Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Ahmet Bayduz
- 13:06 Ali İhsan Yavuz: “Terörsüz Türkiye yolunda kararlılıkla ilerliyoruz”
- 13:03 Başkan Geçit, ‘İlk Orucum İlk İftarım’ Etkinliğinde Çocuklarla Buluştu
- 13:00 Yapay zekâ destekli veri eğitimiyle içeriklerde hata riski minimuma iniyor
- 12:58 Levent Yüksel İle Tıp Bayramı Konserine Geri Sayım Başladı!
- 12:54 Büyükşehir Belediyesi İle Ramazan Coşkusu Konteyner Kentlerde
İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
Takım | O | Av. | P | |
---|---|---|---|---|
1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
İlk Yorum Yazan Sen Ol!