Malatya Muhabir
Malatya Muhabir
SON DAKİKA
Malatya Muhabir
Malatya Muhabir
Malatya Muhabir

Başkan Haluk Cömertoğlu, Anadolu Basın Birliği'ni Ziyaret Etti

Başkan Haluk Cömertoğlu, Anadolu Basın Birliği'ni Ziyaret Etti
Başkan Haluk Cömertoğlu, Anadolu Basın Birliği'ni Ziyaret Etti

 

Malatya Arapgir İlçe Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’ı ziyaret etti. Başkan Cömertoğlu, “Bizler her zaman basınımızın yanında olduk. Yerel basınımızın zor şartlar altında çalıştığını yakından biliyoruz” dedi. Malatya yerel basınının daha kaliteli bir ortamda görev yapabilmesi için basın ofislerinin olmasının önemli olduğunu vurguladı.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi’ni ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. 6 Şubat depremlerinde Malatya’nın büyük bir yıkım ve hasar yaşadığını hatırlatan Başkan Cömertoğlu, “Depremlerden dolayı iş yerleri ve dernek binaları büyük zarar gördü ve bu süreç oldukça zorlayıcı oldu” diye konuştu.

Başkan Cömertoğlu, basın kompleksi yapılması için bir çalışma yürütüldüğü bilgisini aldıklarını belirterek, “Bu haberi duyduğumuzda çok sevindik. İnşallah bir an önce basın kompleksi yapılır ve Malatya’mızın basını, kendi iş yerlerine geçerek daha rahat bir ortamda çalışır. Basın kompleksi, Malatya basını için büyük önem taşımaktadır” dedi.

Arapgir İlçe Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, “Yerel basınımız her zaman iç içe olduğumuz bir alan. Zor şartlarda görev yapan basın mensuplarımızın ayakta kalabilmesi için kaynaklar sağlanmalı ve destek verilmelidir” diyerek, “Bugün Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ettik. Bizleri misafir eden Dernek Başkanı Zeki Dağ’a ve tüm ekibine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, “Derneğimizi ziyarete gelen Arapgir İlçe Belediye Başkanımız Haluk Cömertoğlu’na teşekkür ediyorum. Kendisi, Malatya’mızın her kesimi tarafından sevilen, her zaman dik duran bir başkandır” dedi. Başkan Dağ, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun her zaman yerel basınla iç içe olduğunu ve destek verdiğini belirterek, “Basınımızı yalnız bırakmayan Başkan Cömertoğlu’na teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

İlk Yorum Yazan Sen Ol!

ÇOK OKUNAN HABERLER
NAMAZ VAKİTLERİ Tüm Vakitler
İMSAK GÜNEŞ ÖĞLE İKİNDİ AKŞAM YATSI
06:10 07:40 12:33 14:55 17:16 18:40
  Takım O Av. P
1 FENERBAHÇE A.Ş. 15 13 40
2 GALATASARAY A.Ş. 15 13 40
3 MONDİHOME KAYSERİSPOR 15 8 29
4 TRABZONSPOR A.Ş. 15 8 26
5 BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 8 26
6 YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. 15 6 23
7 BITEXEN ANTALYASPOR 15 6 23
8 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 6 22
9 KASIMPAŞA A.Ş. 15 6 21
10 ATAKAŞ HATAYSPOR 15 4 18
11 MKE ANKARAGÜCÜ 15 4 18
12 EMS YAPI SİVASSPOR 15 4 18
13 VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK 15 4 17
14 RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 15
15 GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 5 15
16 TÜMOSAN KONYASPOR 15 3 14
17 YILPORT SAMSUNSPOR 15 4 14
18 CORENDON ALANYASPOR 15 3 14
19 SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. 15 3 13
20 İSTANBULSPOR A.Ş. 15 2 8