Malatya Muhabir
Malatya Muhabir
Malatya Muhabir
Malatya Muhabir

ABD ASKERINE ÇUVAL GEÇİRDİĞİMİZ YERDEYİZ

ABD ASKERINE ÇUVAL GEÇİRDİĞİMİZ YERDEYİZ
ABD ASKERINE ÇUVAL GEÇİRDİĞİMİZ YERDEYİZ

Vatan Partisi İzmir İl Sekreteri Teoman Alver ve Öncü Gençlik Genel Başkanı Samet Kunt, ABD askerinin başına çuval geçirilen yerde basın açıklaması yaptı.

Teoman Alver’in açıklamaları şu şekilde:

 

Gençliği Türkiye Gençlik Birliği'ni tutuklayarak cezaevlerine atarak onların vatan savunma hürriyetlerini ellerinden alamazsınız dedik. Amerika Türk yargıcını, Türk yargıcını tutuklayamaz dedik. O tutuklama kararını verenler kendi hürriyetlerini ellerinden almıştır dedik. Bizim hürriyetimizi vatan savunması hürriyetimizi elimizden alamazsınız. Bunu gösterdik ve ilan etmek için buraya toplandık.

 

Başta Amerika Birleşik Devletleri, Pentagon ve onun iş birlikçileri bütün dünyaya Amerikan askerinin başına çuval geçirdiğimiz yerden ilan ediyoruz: Vatan savunması hürriyetimizi dlimizden alamazsınız! Vatanımızı savunuyoruz. Türkiye Gençlik Birliği'nin Öncü Gençliğin Üyelerini gözlerinden öpüyoruz.

 

Hoş geldiniz tekrar diyoruz. Hoş geldiniz. Bir akşam salıverildiler. Dün akşam Türk yargısı tutuklanmayacağını ve kendi topraklarında kendi kararını vereceğini bir kez daha gösterdi gençlerimizi serbest bırakarak.

 

Tutuklayamazsınız Türkiye'yi. Tutuklayamadınız. Öncü Gençlik Türkiye Gençlik Birliği İzmir'e 9 Eylül'den sonra bir de 3 Eylül tarihini nakşetti. 3 Eylül'ü bize armağan etti. Teşekkür ediyoruz gençlerimize. Gözlerinden öpüyoruz ve hoş geldiniz diyoruz.

 

Öncü Gençlik Genel Başkanı Samet Kunt’un açıklamaları ise şu şekilde:

 

Değerli İzmirliler şu anda Türkiye'de bir tane büyük gerçek var. Hepimiz bu gerçeğin farkında olalım. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bağımsızlığı vatan bütünlüğü birliği tehdit altındadır. Türkiye'nin başına gelsin diye o Amerikan gasp gemisi buraya geldi. Bir masaldan, bir hikayeden bahsetmiyoruz. Türkiye'ye dost gibi gelen bir gemiden bahsetmiyoruz. Türkiye'ye işgal planlarının merkezinde bulunan Amerikan 6. Filo’sunun en büyük gemisine 6. Filo’ya çuval geçirdik. Biz Türkiye'nin dostlarına, Türkiye'nin misafirlerine çuval geçirmedik.

 

Bir gemiden mi bahsediyoruz? Suriye'nin kuzeyinde PKK'ya, YPG'ye 40 bin tır silahı Amerikan emperyalizmi veriyor.

 

Doğu Akdeniz'de Yunanistan'la İsrail'le Türkiye'yi işgal tatbikatları yapıyorlar. Adına ‘’Nemesis’’ koyuyorlar, intikam tanrıçasının ismi. ‘’Noble Dina’’ koyuyorlar. Yarın öbür gün Hatay'a, Mersin'e, Antalya'ya İzmir kıyılarına nasıl çıkarma yaparız diye. Yunanistan kıyılarına dokuz tane askeri üs kurdular.

 

Rusya için mi geldiğini zannediyorsunuz askeri gemileri? Türkiye için geldi. Kırk yıldır Amerikan emperyalizminin planlarına, PKK'sına, FETÖ'süne şehitler veriyoruz. Açalım o mezarları. Soralım Eren Bülbül’e. Soralım Songül Yakut'a. Soralım daha 5 yıl önce bizim canımız için canını veren Fethi Sekin'e, Eşref Bitlis'e, Uğur Mumcu'ya, Aybüke Yalçın’a, Necmettin Yılmaz'a, hepsine soralım.

 

Mezarlarına da soralım. Sizi kim öldürdü? ‘’Bizi, sizin çuval geçirdiğiniz Coni’ler öldürdü’’ diyecekler. Şehitlerimize bir borcumuz vardı. Biz borcumuzu ödedik. Türkiye'ye kılıçla, bombayla, silahla gelenleri çiçeklerle değil, teşekkürlerle değil, çuvallarla karşıladık. Çuvalı geçirdik, denize de dökeceğiz.

 

Tek bir sözümüz var. Eğer suçsa bu da suç olsun. Yarın silahla gelsinler, tabutlarıyla göndereceğiz. Bu da namus sözümüz olsun. Silahlarıyla gelirlerse onları tabutlarıyla göndermeyen Vatan Partili değildir.

Buradan bütün Türk milletine söz veriyoruz

YORUM YAP

İlk Yorum Yazan Sen Ol!

NAMAZ VAKİTLERİ Tüm Vakitler
İMSAK GÜNEŞ ÖĞLE İKİNDİ AKŞAM YATSI
06:10 07:40 12:33 14:55 17:16 18:40
  Takım O Av. P
1 FENERBAHÇE A.Ş. 15 13 40
2 GALATASARAY A.Ş. 15 13 40
3 MONDİHOME KAYSERİSPOR 15 8 29
4 TRABZONSPOR A.Ş. 15 8 26
5 BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 8 26
6 YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. 15 6 23
7 BITEXEN ANTALYASPOR 15 6 23
8 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 6 22
9 KASIMPAŞA A.Ş. 15 6 21
10 ATAKAŞ HATAYSPOR 15 4 18
11 MKE ANKARAGÜCÜ 15 4 18
12 EMS YAPI SİVASSPOR 15 4 18
13 VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK 15 4 17
14 RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 15
15 GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 5 15
16 TÜMOSAN KONYASPOR 15 3 14
17 YILPORT SAMSUNSPOR 15 4 14
18 CORENDON ALANYASPOR 15 3 14
19 SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. 15 3 13
20 İSTANBULSPOR A.Ş. 15 2 8
Malatya Muhabir